Home 2021-11-23T16:43:59+01:00

Onafhankelijke, multidisciplinaire en meertalige vereniging van advocaten

 lexabel-association-avocats-logo

Gebieden van juridische expertise

Vastgoedrecht

____
Wij geven juridisch advies en organiseren uw verdediging op het gebied van vastgoedrecht: bouw en vastgoedontwikkeling, mede-eigendom, burenonlusten, enz.

Meer

Aansprakelijkheid en verzekering

___
Wij dekken geschillen met betrekking tot burgerlijke en beroepsaansprakelijkheid; openbare aansprakelijkheid, medische aansprakelijkheid en wegverkeer.

Meer

Contracten

___
Tot de contractuele geschillen behoren: verkoopcontracten, contracten van ondernemingen, de oprichting en overdracht van ondernemingen, huurovereenkomsten, arbeidsovereenkomsten, algemene voorwaarden en invordering van schulden.

Meer

Familierecht

___
Het familierecht gaat ons allen aan. Wij adviseren en verdedigen uw belangen op de volgende gebieden: Scheiding/echtscheiding; erfopvolging; eigendomsrecht; afstamming en adoptie

Meer

Bedrijven

___
Wij adviseren bedrijven, verenigingen en stichtingen bij de oprichting, verkoop of stopzetting van activiteiten. Wij bieden hulp bij faillissementen. Ook op het gebied van aansprakelijkheid of overheidsopdrachten stellen wij onze expertise ter beschikking.

Meer

Medische problemen

___
De medische wereld wordt steeds meer het kader voor verschillende rechtssystemen. Medische aansprakelijkheid, vergoeding van geleden schade of de status van de arts zijn gebieden waarop het essentieel is om advies in te winnen.

Meer

Overheden en overheden

___
De betrekkingen met de overheid of de overheid vereisen een goede kennis van de wetgevingsteksten, of het nu gaat om stedenbouw en milieu, overheidsopdrachten en contracten of subsidies en subsidies.

Meer

Strafrecht

___
Wij beoefenen ondernemingsstrafrecht, sociaal strafrecht, stedenbouw- en milieustrafrecht en verkeersrecht.

Meer

Arbitrage en bemiddeling

___
Iedereen kent de uitdrukking, beter een slechte overeenkomst dan een goed proces. Afhankelijk van de omstandigheden begeleiden wij onze cliënten naar arbitrages of bemiddelingen, zodat hun belangen snel worden beschermd.

Meer

Fiscaal recht

___
De belastingwetgeving verandert regelmatig, er bestaan mogelijkheden tot regularisatie, maar ook geschillen. Wij verdedigen u op het gebied van regionale en lokale belastingen, personenbelasting en vennootschapsbelasting.

Meer

Ongevallen

___
Bij ongevallen is er vaak sprake van onenigheid en de noodzaak om een gerechtelijke procedure aan te spannen. Of u nu materieel of lichamelijk letsel heeft, een goede verdediging is noodzakelijk om goed te worden gecompenseerd.

Meer

Het team van ons advocatenkantoor

Lexabel heeft ruime ervaring op alle rechtsgebieden. Wij bieden elke klant oplossingen op maat, om hem nieuwe perspectieven en juridische oplossingen te bieden.

avocats-lexabel-561-groupe

De vereniging heeft negen advocaten. Zij biedt haar diensten aan in de meeste rechtsgebieden.

Drie partners zijn geaccrediteerde bemiddelaars. De vereniging staat particulieren, bedrijven en openbare instellingen bij. Wij streven ernaar om de gewenste resultaten te bereiken die we met onze klanten zijn overeengekomen.

Doelstelling van Lexabel, een advocatenkantoor

Ons doel is om praktische oplossingen te bieden voor de juridische problemen van onze cliënten, rekening houdend met de menselijke en financiële belangen.

In het kader van geschillen worden transactionele en gerechtelijke oplossingen op dezelfde manier overwogen, maar altijd in het exclusieve belang van de cliënt, zonder de transactionele oplossingen uit het oog te verliezen. Indien nodig adviseren wij hem om een deskundige te raadplegen om zijn rechtspositie te bepalen.

Wij informeren onze klanten regelmatig over de voortgang van hun zaken.

Na analyse van de zaak informeren wij onze klanten over de wijze van berekening van onze honoraria en kosten en zorgen wij ervoor dat wij hen in de loop van de zaak voorlopige declaraties toesturen.

TE WETEN KOMEN WIE UW ADVOCATEN ZIJN

Wij begrijpen dat de geschillen die u, uw familie of uw bedrijf kunnen ontmoedigen. Ons doel is om u zich op uw gemak te laten voelen.
    Als u direct contact met ons wilt opnemen

    Ons telefoonnummer

    02 735 00 11