Ondernemingen in moeilijkheden 2021-11-23T16:43:43+01:00

ONDERNEMINGEN IN MOEILIJKHEDEN

Onze competenties

Dankzij onze jarenlange ervaring in de ondernemingswereld en de uitvoering van de contracten, helpen we onze cliënten bij alle problemen waarmee ze te maken kunnen krijgen zowel met derden, de leveranciers of administraties, als binnen hun onderneming met hun personeelsleden of met hun bestuurders.

Kennis van commerciële contracten stelt ons in staat om de problemen nauwkeurig te identificeren en oplossingen op maat te bedenken.

Wij werken ofwel met de revisoren en accountants van onze cliënten, ofwel met ervaren externen die ervaring hebben met deze praktijken.

We analyseren precies de situatie van het bedrijf om onze cliënten te adviseren over welke richting ze moeten kiezen in geval van problemen.

We helpen onze cliënten ook om bijzondere afbetalingsplannen te onderhandelen met hun schuldeisers (publiek of privé) na een financiële analyse van de situatie.

Als deze plannen niet onderhandelbaar zijn met administraties, leggen we deze verzoeken voor aan de rechtbank.

Wij begeleiden onze klanten bij reorganisaties, vermogensoverdrachten of bedrijfsoverdrachten, verkoop van bedrijfsactiva, gerechtelijke reorganisatieprocedures of, eventueel, liquidatie of faillissement van het bedrijf.

Nos avocats pratiquant cette discipline

______

Premier contact

Nous comprenons que les différends auxquels vous, votre famille ou votre entreprise êtes confrontés peuvent sembler intimidants. Notre objectif est de vous mettre à l’aise.
  Si vous souhaitez nous contacter immédiatement

  Appelez-nous

  02 735 00 11

  Autres services

  ______

  Associations & fondations
  Création & cession d'entreprise
  Entreprises en difficulté
  Marchés publics
  Primes et subventions
  Recouvrement de créances
  Relations commerciales
  Responsabilité du dirigeant d'entreprise
  Sociétés