Vastgoedrecht 2021-11-23T16:43:37+01:00

VASTGOEDRECHT

droit-immobilierHet vastgoedrecht en het onroerend goedrecht zijn vermogensrechtelijke aangelegenheden die vaak de inzet van deskundigen of juridisch advies vereisen. Wie heeft er geen problemen gehad met dienstbaarheid, buurtverstoringen of stedenbouwkundige problemen met de verschillende regionale regels. In Wallonië is op 1 juni 2017 de CODT, de code voor territoriale ontwikkeling, in werking getreden, wat houdt dit in voor de eigenaars?

Hoe kan men een stedenbouwkundige inbreuk regulariseren? Dit zijn vragen waarop onze advocaten u een antwoord kunnen geven en de bouw of ontwikkeling van onroerend goed vraagt om een zorgvuldig advies vooraleer een groot project op te starten. De regels van mede-eigendom en de relaties met de vermogensbeheerders vereisen een goede kennis van de rechten en plichten van elke partij, zodat u kunt profiteren van ons juridisch advies en in geval van een procedure kunt worden vertegenwoordigd door een van onze advocaten.

Huurovereenkomsten

Meer

Bouw en vastgoedontwikkeling

Meer

Mede-eigendom

Meer

Steunen en subsidies

Meer

Verantwoordelijkheid

Meer

Buurtverstoringen

Meer

Stedenbouw en milieu

Meer

Verkoop

Meer

Eerste contact

Wij begrijpen dat de geschillen die u, uw familie of uw bedrijf kunnen ontmoedigen. Ons doel is om u zich op uw gemak te laten voelen.
    Als u direct contact met ons wilt opnemen

    Bel ons op

    02 735 00 11