Verkoop 2021-11-23T16:43:36+01:00

VERKOOP

Onze competenties

De verkoop is waarschijnlijk het oudste contract ter wereld, dat in de loop der tijd aanzienlijke veranderingen heeft ondergaan en, afhankelijk van het doel ervan, de voltooiing van specifieke formaliteiten vereist, zoals de verkoop van onroerend goed, die steeds complexer is geworden, met de invoering van talrijke administratieve formaliteiten, en het verkoopcontract kan schriftelijk of mondeling worden vastgelegd.

Als de waarde van het onroerend goed echter meer dan 375 euro bedraagt, is een schriftelijk document vereist en kan de koopovereenkomst ook langs elektronische weg worden gesloten: we spreken dus van elektronische handel, of e-commerce in de Engelse versie, zodat de fysieke aanwezigheid van de contractanten niet langer verplicht is.

Elektronische verkoop is een integraal onderdeel van onze manier van leven, omdat consumenten zo snel toegang hebben tot een grensoverschrijdend aanbod dat niet altijd nationaal beschikbaar is, en ondanks de vele vormen die het verkoopcontract kan aannemen, ondersteunen wij onze klanten vanaf de onderhandelingsfase van hun contract en tijdens het opstellen ervan, en helpen wij onze klanten ook in geval van problemen met de interpretatie en uitvoering van het contract.

 

Onze advocaten die deze discipline beoefenen

______

Eerste contact

Wij begrijpen dat de geschillen die u, uw familie of uw bedrijf kunnen ontmoedigen. Ons doel is om u zich op uw gemak te laten voelen.
  Als u direct contact met ons wilt opnemen

  Bel ons op

  02 735 00 11

  Andere diensten

  ______

  Les baux
  Construction & promotion
  Copropriété
  Primes & subventions
  Responsabilité
  Troubles de voisinage
  Urbanisme & environnement
  Ventes