Verwantschap en adoptie 2021-11-23T16:43:43+01:00

VERWANTSCHAP EN ADOPTIE

Onze competenties

Wij adviseren onze cliënten zowel op het gebied van verwantschap (erkenning en betwisting van de verwantschap) als adoptie (nationale of internationale adoptie).

Op het gebied van verwantschap benadrukken we de psychologische en familiale impact van deze procedures op onze klanten en hun families, evenals de impact op de nalatenschap.

We nodigen de partijen uit tot dialoog over zowel bij de procedure als bij de noodzakelijke opzoekingen, inclusief technische onderzoeken, bloedonderzoeken, DNA.

Ons team volgt de seminaries over dit onderwerp op de voet, met het oog op de snelle ontwikkeling van de materie, zoals co-moederschap, internationale wetgeving en de jurisprudentie van het Europees Hof.

Buiten de wet en de hoofdbrekens van de procedure, blijft de mens onze centrale zorg.

Op het gebied van internationale adoptie adviseren wij onze cliënten voorafgaandelijk aan de procedure in het buitenland om elke betwisting van de adoptie door de Belgische autoriteiten te vermijden.

Nos avocats pratiquant cette discipline

______

Premier contact

Nous comprenons que les différends auxquels vous, votre famille ou votre entreprise êtes confrontés peuvent sembler intimidants. Notre objectif est de vous mettre à l’aise.
  Si vous souhaitez nous contacter immédiatement

  Appelez-nous

  02 735 00 11

  Autres services

  ______

  Divorce et séparation
  Filiation & adoption
  Patrimoine
  Succession & planification